Schapenvacht kopen

Dat ben je bij Tibim aan het juiste adres

 

Uniek

Ecologisch

q

Hoge kwaliteit

Echt

Waarom een schapenvacht kopen bij Tibim? De schapenvachten van Tibim zijn uniek, ecologisch, van hoge kwaliteit en niet geverfd. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen selecteren wij ze handmatig.  Ze worden voorzien van een label met een uniek nummer. Geen enkele schapenvacht is dus hetzelfde!  U krijgt wat u ziet en niet een schapenvacht die er op lijkt! Vandaar dat wij niet kunnen aangeven wat onze bestsellers zijn!

Wilt u online een schapenvacht kopen dan is het van groot belang dat u een goed beeld krijgt van de schapenvacht. Derhalve hebben wij van elke schapenvacht minimaal 5 foto’s gemaakt. U kunt inzoomen op de foto’s, zodat elke detail zichtbaar wordt. Daarnaast vermelden wij extra informatie over de lengte en breedte en de lengte van de haren.

Toepassingen van een Tibim schapenvacht in het interieur

De meeste van ons leggen de schapenvacht op de grond als eyecatcher, maar er zijn veel meer toepassingen mogelijk. Een schapenvacht in een stoel of op een bank geeft niet alleen een mooie indruk, maar is ook warm en zacht. Vooral in de wintermaanden is dit ideaal. Op het bed leggen van een schapenvacht in de slaapkamer is ook een manier om een andere uitstraling te krijgen

Wij hebben de schapenvacht op een dekenkist gelegd en u ziet dat het gelijk een andere indruk geeft.

Een schapenvacht buiten leggen op uw loungebank of -stoel staat ook prachtig en is ook zeer comfortabel. 

Onze trouwe viervoeter kan een schapenvacht overigens ook wel waarderen, zowel binnen als buiten. 

Kortom, er zijn vele toepassingen voor uw mooie schapenvacht die uw interieur zullen verfraaien.

 

schapenvacht kopen op dekenkist

Een schapenvacht kopen, maar welke

 

 

Wij hebben verschillende soorten schapenvachten in onze collectie. Onderstaand de soorten die we op dit moment kunnen leveren. 

 

Echte schapenvachten

 

Al onze vachten zijn puur natuur. Wij verkopen geen nep of geverfde schapenvachten. Daarnaast worden ze goed gelooid, waardoor ze niet stinken. 

We krijgen soms de vraag hoe je een nep schapenvacht kunt onderscheiden van een echte. Meestal is een nep of imitatie vacht minder zwaar, maar je kunt ook kijken naar de onderkant van een nep vacht. Je voelt dat dit toch anders is dan bij een echte. Geverfde schapenvachten zijn soms moeilijk te onderscheiden van niet geverfde. Uiteraard als ze knal roze, groen of geel zijn is dat niet natuurlijk, maar als het gaat om bijvoorbeeld bruine schapenvachten is dat moeilijk te onderscheiden van een niet geverfde schapenvacht.

Ook krijgen we soms de vraag wat het verschil is tussen een schapenvacht of schapenvel. We kunnen duidelijk zijn: die is er niet.

 

schapenvachten

Collectie

Als u op onderstaande knop drukt, krijgt u een overzicht van al onze schapenvachten. Regelmatig komen er weer nieuwe binnen, dus houdt de website goed in de gaten of abonneer u op de nieuwsbrief. Wilt u meer weten over een soort schapenvacht, druk op één van de bovenstaande afbeeldingen. Veel succes met het uitzoeken van uw schapenvacht. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw schapenvacht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.