Schapenvacht kopen 

 

Waarom een schapenvacht kopen bij Tibim? De schapenvachten van Tibim zijn uniek, ecologisch, van hoge kwaliteit en niet geverfd. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen selecteren wij handmatig de schapenvachten. Alle schapenvachten worden voorzien van een label met een uniek nummer. Geen enkele schapenvacht is dus hetzelfde!  U krijgt wat u ziet en niet een schapenvacht die er op lijkt! Vandaar dat wij niet kunnen aangeven wat onze bestsellers zijn!

Wilt u online een schapenvacht kopen dan is het van groot belang dat u een goed beeld krijgt van de schapenvacht. Derhalve hebben wij van elke schapenvacht minimaal 5 foto’s gemaakt. U kunt inzoomen op de foto’s, zodat elke detail zichtbaar wordt. Daarnaast vermelden wij bij elke schapenvacht extra informatie over de lengte en breedte en de lengte van de haren.

Toepassingen van een Tibim schapenvacht in het interieur

De meeste van ons leggen de schapenvacht op de grond als eyecatcher, maar er zijn veel meer toepassingen mogelijk. Een schapenvacht in een stoel of op een bank geeft niet alleen een mooie indruk, maar is ook warm en zacht. Vooral in de wintermaanden is dit ideaal. Op het bed leggen van een schapenvacht in de slaapkamer is ook een manier om een andere uitstraling te krijgen

Wij hebben de schapenvacht op een dekenkist gelegd en u ziet dat het gelijk een andere indruk geeft.

Een schapenvacht buiten leggen op uw loungebank of -stoel staat ook prachtig en is ook zeer comfortabel. 

Onze trouwe viervoeter kan een schapenvacht overigens ook wel waarderen, zowel binnen als buiten. 

Kortom, er zijn vele toepassingen voor uw mooie schapenvacht.

 

schapenvacht kopen dekenkist

Soorten schapenvachten

 

Wij hebben verschillende soorten schapenvachten in onze collectie. Onderstaand de soorten die we op dit moment kunnen leveren.

 

Collectie

Als u op onderstaande knop drukt, krijgt u een overzicht van al onze schapenvachten. Regelmatig komen er weer nieuwe schapenvachten binnen, dus houd goed de website in de gaten of abonneer u op de nieuwsbrief. Wilt u meer weten over een soort schapenvacht, druk op één van de bovenstaande afbeeldingen. Veel succes met het uitzoeken van uw schapenvacht. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw schapenvacht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.