Leren schorten

 

 

 

 

Onze zeer luxe leren schorten zijn handgemaakt. Ze zijn van hoogwaardig nerfleer. Het leer is soepel, past zich gemakkelijk aan en is licht van gewicht. Hoe meer men het schort draagt des te authentieker het er uit begint te zien. Door de unieke V-vorm heeft u een schort waarmee u gezien mag worden. Het is tijdloos en gaat lang mee door de zeer goede kwaliteit. Draag dit unieke schort als u kookt, bij de barbecue, op een evenement of een feest en u combineert een mooie uitstraling met het gebruiksgemak en comfort.

De leren schorten hebben veel verstelmogelijkheden. Op de voorzijde bevindt zich een zak, waar u wat benodigdheden in kunt doen. De band rond de nek is te verstellen door middel van drukknopen en rond de taille zit een riem met een gespsluiting die gemakkelijk te verstellen is. Wij leveren de leren schorten in de kleuren cognac en donkerbruin.

Wij leveren de leren schorten in de kleuren cognac en donkerbruin.

Wacht niet langer en bestel uw unieke leren (BBQ) schort en verras uw gasten.

Voor zakelijke klanten is er een mogelijkheid om de schorten te personaliseren. Tevens kunnen wij ook de leren schorten in andere kleuren leveren. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

leren schorten

€149,95 €99,95

Ontdek onze overige leerproducten