Leren plankdragers

 

 

 

 

 

Leren plankdragers zijn helemaal in. Ze verfraaien uw interieur en bieden de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze uw woonaccessoires of boeken op een houten plank uit te stallen. Afhankelijk van het soort hout dat gebruikt wordt, kunt u veel variëren in uitstraling. Steigerhout zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, terwijl een grenen plank meer een moderne uitstraling geeft. Kortom, voor elk wat wils. Het is ook een duurzame oplossing, want natuurlijke producten als hout en leer gaan lang mee.

Wilt u na een tijdje iets anders, kies dan voor een andere houten plank of verander de plankdrager van kleur en u creëert weer een nieuwe sfeer, zonder dat dit heel veel geld kost.

Kwaliteit van onze leren plankdragers

Onze leren plankdragers zijn gemaakt van hoge kwaliteit nerfleer, waardoor de kans op scheuren zeer klein is. Daarnaast heeft nerfleer een mooie fijne nerfstructuur en verkleurt het veel minder snel dan splitleer.

De plankdragers worden met de hand gemaakt.

Maten van de plankdragers

De twee plankdragers zijn 1 meter lang en 4,5 cm breed, waardoor ook een bredere plank kan worden opgehangen. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, cognac, donkerbruin mat en zwart. 

Bevestigingsmateriaal

Moet u dit apart erbij bestellen. Neen, dit wordt gratis door ons meegeleverd. Het bevestigingsmateriaal bestaat uit twee pluggen en twee schroeven. Wel zo handig, want zo hoeft u niet meer naar de winkel om dit halen en kunt u direct uw Tibim plankdragers ophangen.

 

 

 

Leren plankdragers

€27,95 23,95

 

Ontdek onze overige leerproducten